We publiceren ons wekelijkse programma en andere informatie, zoals speciale opkomsten waarvoor het nodig is dat je je aan- of afmeldt,hier.

Scouting en Corona

Door een tekort aan vrijwilligers is het op dit moment niet haalbaar om wekelijks een activiteit te organiseren. Daarom is er nu om de week een opkomst. We hopen uiteraard zo snel mogelijk weer wekelijkse opkomsten te kunnen draaien. Kom jij ons team versterken? Kijk dan op de Vrijwilliger worden pagina.

Niet vergeten voor je naar de opkomst komt: de regels i.v.m coronavirus:

• Thuis alvast naar het toillet gaan
  • Houd afstand tot andere bij het ophalen en brengen. Zorg ook dat er voldoende ruimte is voor de leden van de voetbalclub!
  • Buiten wachten bij het ophalen: bij slecht weer kun je wachten onder het afdak
  • Opkomsten vinden zo veel mogelijk buiten plaats
  • Bij aankomst, pauze en vertrek wassen alle leden hun handen
  • Bij klachten thuisblijven, ook met een negatieve corona-test

Bekijk hier wat er voor jouw speltak op het programma staat:

Spring naar beverprogramma
Spring naar welpenprogramma
Spring naar scoutsprogramma
Spring naar explorersprogramma

Bevers (woensdag 15:00 - 16:30)

Datum Opkomst
Welkom in hotsjitonia! 4 november De eerste beversopkomst! Vergeet je niet vooraf aan te melden, kijk voor meer info op de bevers-pagina
Knutselen voor de sint! 18 november
Lekker-nijen 2 december Neem een eigen bakje mee
Crea-bea voor in de boom 16 december
Kerstopkomst 19 december (dit is een zaterdag!) Invulling is afhankelijk van de dan geldende corona-regels. Info volgt, opkomst is waarschijnlijk 's avonds.

Welpen (11:00 - 13:00)

Op - komst 26 september
Het Grote Welpenuitje! 10 oktober
Joti/Jota 17 oktober
vakantie 24 oktober
Naar de maan! 7 november Neem een pet-fles mee! En als je het hebt een pingpong bal
Natuurwerkdag 14 november Het is nog niet zeker of dit door kan gaan i.v.m. de corona-regels. Het IVN zal hierover uiterlijk 1 week vooraf een besluit nemen. Als de natuurwerkdag niet doorgaat zal er deze week helaas geen vervangende opkomst zijn.
Doe oude kleren en stevige schoenen aan. Neem, als je dit hebt, je eigen werkhandschoenen en zaag (om te snoeien) en takkenschaar mee, voorzien van naam. Bijlen zijn niet toegestaan!
We beginnen om 10:00 en zijn klaar om 13:00. Neem dus een LuPa (lunchpakketje) mee! Verzamelen bij de kunderberg, kruissing van "Kersboomkensweg", "Kunderberg" en "Klein Weegske" klik hier voor google maps
Fikkie! 21 november
Hij komt! 5 december
Kerstopkomst 19 december Invulling is afhankelijk van de dan geldende corona-regels. Info volgt, opkomst is waarschijnlijk 's avonds.

Scouts (zaterdag 15:00 - 17:00)

Zweethut - de scouting-sauna 10 oktober
Joti/Jota 17 oktober
vakantie 24 oktober
Het tocht! 7 november Op de brunssumerheide, om 15:00 verzamelen bij fietsenstelling/Restaurant Schrieversheide. Om +- 17:00 zijn we hier weer terug.
Instructievideo 21 november
Surpise! 5 december

Explorers (zaterdag 18:30 - 20:30)

Door